top of page

algemene
   voorwaarden

Betaling en facturatie

In onze shop kun je betalen met iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal en op rekening. Op rekening bestellen is alleen mogelijk bij bestellingen vanaf EUR 200. Voor vragen omtrent facturatie of kortingen kun je contact opnemen met hallo@ikboek.com.
 

Retourneren

Bij de aankoop van het Ik boek heeft de koper gedurende 14 dagen het recht de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden. De termijn gaat in op de dag van ontvangst van het boek bij de koper. Het ontbinden dient de koper te doen via een mail naar hallo@ikboek.com.  Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de koper het boek binnen 14 dagen retour te sturen. De koper dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending. De koper zal het boek slechts in die mate uitpakken en/of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het boek wenst te behouden. Indien de koper van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het boek in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren. De kosten van terugzending komen voor rekening van de koper. Indien de koper een bedrag betaald heeft, zal de ondernemer dit bedrag zo spoedig mogelijk, binnen 14 dagen na terugzending of herroeping, terugbetalen.

 

Prijzen

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 

Problemen met bestellen

Wanneer je, om wat voor reden dan ook, problemen hebt met bestellen via deze website, stuur dan gerust een mail naar hallo@ikboek.com. Wij helpen je graag verder.

Vragen of opmerkingen

Heb je niet het antwoord gevonden dat je zocht? Of heb je andere vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met een mail naar hallo@ikboek.com.

bottom of page