top of page

opgroeien met
   zelfvertrouwen

Dat gunnen we ieder kind.

Help ons mee!

Bij Ik boek vinden we dat elk kind een basis verdient in het grip krijgen op gedachten, emoties en geluk. Niet elk kind groeit op met de mogelijkheden, in de omgeving, of met ouders/ verzorgers die aandacht of middelen hebben om hier aandacht aan te besteden. Vanaf het ontstaan van Ik boek proberen we via scholen, gemeenten, GGZ te onderzoeken hoe we Ik boeken kunnen weggeven aan de kinderen die dit misschien wel het hardst nodig hebben. 

Heb je een goed plan, een tof idee of wil je Ik boeken sponsoren? Laat het ons weten! 

over de      
    makers

Twee vriendinnen, twee moeders, twee ondernemers en twee professionals. Allebei met een passie voor het ouderschap, persoonlijke ontwikkeling én het maken van mooie dingen. Samen bundelen ze hun krachten en hebben een fantastisch boek gemaakt voor ouder en kind.

Odette Koelewijn en Kyra van Ineveld, makers van het Ik boek journal

Odette Koelewijn

Odette coacht kinderen die vastlopen op school in haar praktijk in Amsterdam. Ze is op haar best als ze samen met kind en ouder manieren vindt om meer plezier en zelfvertrouwen te ervaren. Ze is opgeleid als gymdocent en verder ontwikkeld in psychologie, NLP, EFT-therapie en verbindend opvoeden. Odette woont samen met haar partner en twee zoons en leert elke dag nog van het ouderschap.

Kyra van Ineveld

Kyra is designer, ondernemer en moeder van vier dochters. Ze ondervond zelf hoe belangrijk het is voor een kind om grip te krijgen op eigen gedachten, emoties en geluk, en ze zag de gesprekken met haar kinderen blijvend veranderen door het samen invullen van een journal. Voor het slapen gaan praten ze wel! Ze ziet het als haar missie om het Ik boek voor elk kind beschikbaar te maken.
bottom of page